Mikä tuuletinjärjestelmä sopii sinulle?

Mikä tuuletinjärjestelmä sopii sinulle?

Jos haluat hiljaisen ja tehokkaan liesituulettimen, voit valita ulkoisen liesituulettimen tai ulkoisen tuuletinmoottorin, joksi me sitä kutsumme ja joka on tarkoitettu käytettäväksi liesikupuun, jossa on oma ilmanvaihtojärjestelmä.

Kaikki Fjäråskupanin mallit ovat saatavilla ulkoisen moottorin ohjauksella. Äänenvaimentimen kera keittiöstäsi saattaa tulla hyvin hiljainen.

Pidempien ja mutkikkaampien kanavien yhteydessä on usein parempi valita ulkoinen moottori kuin tavallinen sisäinen vakiomoottori. Ei pelkästään siksi, että saa vahvemman moottorin ja pääsee kauemmas moottorin äänestä, vaan siksi, että imevä tuuletinmoottori esimerkiksi katossa “pakottaa” ilman paremmin ulos kuin painava tuuletinmoottori lähempänä liesituuletinta.

Elektroniikassa on kahdeksan nopeuta ja 15 minuutin jälkikäyntiajastin. Mahdollisuus ohjata liesituuletinta kaukosäätimellä. Fjäråskupanin kaikkia liesituulettimia, joissa on ulkoinen EC-moottori, voidaan lisäksi ohjata omalla sovelluksellamme Bluetoothin kautta. Sovelluksessa on myös muun muassa muistutus, kun on aika puhdistaa rasvasuodatin, mahdollisuus ohjelmoida jälkikäyntiajastimen vakionopeus sekä säätää liesituuletin säännölliseen ilmanvaihtoon.Säännöllinen ilmanvaihto on nerokas toiminto, joka on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi kesämökeissä tai muissa taloissa, joissa ilma “seisoo” ja jossa muu ilmanvaihto on huono tai puuttuu. Toiminnossa liesituulettimen moottori käy matalimmalla nopeudella muutaman minuutin joka tunti vuorokauden ympäri. Siten liesituuletin auttaa ilmaa vaihtumaan, mikä parantaa sisäilman laatua.

Elektroniikassa on myös potentiaaliton vaihtorele, jota voidaan käyttää signaalin lähettämiseen kiinteistön FTX-järjestelmään. Kun FTX-järjestelmä saa signaalin, se ymmärtää, että liesituulettimen moottori on päällä. Koska liesituuletin imee ilmaa ulos, taloon syntyy alipaine ja FTX-järjestelmä voi kompensoida sen lisäämällä tuloilmaa ja vähentämällä poistoilmaa liesituulettimen ollessa päällä. Se auttaa liesituuletinta, ettei sen tarvitse turhaan työskennellä niin kovasti.

Äänenvaimennin ei ole pakollinen, mutta sitä suositellaan ennen kaikkea, jos moottori on lähempänä kuin kolmen metrin päässä liesituulettimesta. Pidemmissä kanavissa voi pärjätä ilman äänenvaimenninta ja saada silti hyvän ja hiljaisen liesituulettimen.

Uutiskirje

Seuraa meitä saadaksesi inspiraatiota, tuoteuutisia ja paljon muuta.

Tuotekuvasto

Tilaa tai lue tuoteoppaamme täällä

TUOTEKUVASTO 2023 Tilaa

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja