Huoneiston keskusilmanvaihto

Huoneiston keskusilmanvaihto

Jos asut asuinrakennuksessa, jossa on huoneiston keskusilmanvaihto, tarvitset liesikuvun, jossa ei ole sisäänrakennettua moottoria. Fjäråskupanilla on tietysti ratkaisu sinulle, joka etsit liesituuletinta huoneiston keskusilmanvaihtoon.

Jos asut huoneistossa, jossa on yhteinen keskusilmanvaihto, Lägenhet-keskusilmanvaihto-ohjausjärjestelmä sopii sinulle. Liesikuvussa on moottoroitu säätöpelti ja perusvirtausluukku. Liesikuvussa ei ole omaa moottoria, vaan kiinteistön keskusilmanvaihtojärjestelmä ohjaa koko kiinteistön ilmavirtausta.

Perusvirtausta säädetään (ilmastointiteknikko) pellin luukun kautta. Peltitoimintoa ohjataan ajastimella, joka palaa automaattisesti perusvirtaukseen noin 60 minuutin kuluttua.

Jos haluat tehokkaamman liesituulettimen keskusilmanvaihtoon huoneistossa, Assist-ratkaisut saattavat sopia sinulle. Assist ja Assist Plus on saatavilla sekä Lägenhet- että Villa-keskusilmanvaihtoon. Apumoottori on liesituuletinmuoto keskusilmanvaihtoon, joka auttaa lisäämään virtausta (höyrynpoisto) vanhemmissa ja väsyneissä keskusilmanvaihtojärjestelmissä.

Assist on tavallinen AC-moottori, jossa on kolme käyttönopeutta. Assist Plus sisältää myös kolme käyttönopeutta, mutta siinä on merkittävästi vahvempi EC-moottori, joka on säädettävissä portaattomasti juuri sinun ilmanvaihtojärjestelmääsi. Se mahdollistaa virtauksen parhaan optimoinnin kuvun kautta.

Uutiskirje

Seuraa meitä saadaksesi inspiraatiota, tuoteuutisia ja paljon muuta.

Tuotekuvasto

Tilaa tai lue tuoteoppaamme täällä

TUOTEKUVASTO 2023 Tilaa

Fjäråskupan logo

© 2023 Fjäråskupan

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja