13 maj, 2022

Såser & Röror

Fetaostdipp med rostade tomater och färska örter

Ingredienser:

Ca 5 dl

250 g små tomater
4 dl 10% yoghurt
150 g fetaost
2 msk citronsaft
1 tsk flytande honung
Färska örter
Olivolja
Vitlök
Flingsalt
Nymald svartpeppar

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Lägg tomaterna i en ugnsform, ringla över olivolja, salt och peppra
3. Rosta tomaterna i ugnen i ca 20-25 min
4. Smula ner fetaosten i yoghurten och blanda med vitlök, citronsaft och honung. Smaka av med salt och peppar.
5. Toppa dippen med de ugnsbakade tomaterna och färska örter. Ringla över olivolja, strö över lite flingsalt och nymald svartpeppar.

Nyhetsbrev

Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.

Produktkatalog

Beställ eller läs vår produktguide här

Produktkatalog 2024 Beställ

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info