21 elokuu, 2023

Inspiration

Taras Hallgren Snickeri - Kvalitet går aldrig ur stil

För hundra år sen startades Taras Hallgren Snickeri i en källare i Haga och 1974 flyttade de till Partille. Idag drivs familjeföretaget av tredje generationen som värnar starkt om kvalitet samt ett bevarat hantverk. Från en lokal aktör till en annan rekommenderar de gärna Fjäråskupan när det tar fram inredning till kök.

Thomas Torsson

BERÄTTA LITE OM DIG SJÄLV.

- Jag heter Thomas Torsson och är i grund och botten möbelsnickare. Sedan fem år tillbaka har jag varit delägare på Taras Hallgren Snickeri i Partille.
Det är ett familjeföretag som startade 1923 så i år firar vi hundra år som snickeri.


”För oss handlar det om hantverk ut i fingerspetsarna”


HUR ARBETAR NI MED HANTVERK?

- För oss är hantverket primärt och vi lägger mycket kärlek på att bevara det. Det handlar om detaljer och hållbarhet, både i miljö och de möbler vi tar fram. Eftersom vi funnits så länge är det naturligt för oss att värna om det gamla hantverket och vi arbetar i princip på samma sätt som vi gjort under hundra års tid.

Alex Karlsson // Snickare

VAD BETYDER KVALITET FÖR ER?

- Kvalitet är engagemang till våra kunder. Vi bryr oss om det lokala och vill ge närvaro, kunskap och bli en trygg punkt när vi får förtroendet att ta fram fina inredningar. Självklart ska våra möbler även hålla på lång sikt och vi väljer material som är hållbara för vår kära jord.

Nils-Bertil Hallgren // Projektledare och son till grundaren Taras Hallgren

VARFÖR TYCKER DU ATT FJÄRÅSKUPAN ÄR EN BRA MATCH?

- Vi använder oss gärna av och rekommenderar Fjäråskupan till våra kunder för att det också är en lokal och personlig aktör. Det finns en flexibilitet där som är oslagbar och precis som för oss handlar det om hantverk ut i fingerspetsarna. En väldigt fin match

Uutiskirje

Seuraa meitä saadaksesi inspiraatiota, tuoteuutisia ja paljon muuta.

Tuotekuvasto

Tilaa tai lue tuoteoppaamme täällä

TUOTEKUVASTO 2023 Tilaa

Fjäråskupan logo

© 2023 Fjäråskupan

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja