18 elokuu, 2023

Inspiration

Drömvillan med en utsikt utöver det vanliga

BERÄTTA LITE MER OM ER VILLA.

– Allt började faktiskt med tomten, vi såg den på Hemnet och tänkte direkt att den måste vi ha. För oss handlade det om läget, så avskilt och insynsskyddat men ändå mitt inne i en storstad. Vi kände att det gav oss det bästa av två världar. Efter vi vunnit budgivningen ville min fru Sofie gärna ha Gert Wingårdh som arkitekt och sen var projektet igång.

Genom att sätta två Cylindra bredvid varandra kunde Fredrik och Sofie dels få en mer kraftfull uppsugningsfunktion för sin breda spishäll, men också en läcker inredningsdetalj som passade köket.

VAD VAR VISIONEN FÖR KÖKET?

– Köket var verkligen min baby. Jag brinner mycket för konstruktion och det var självklart att vi skulle ha ett massivt träkök. Vi ville också ha en stor köksö, det hade vi i vår förra villa. Då har man plats att stå bredvid varandra, laga mat och kanske ta ett glas vin under tiden.

VARFÖR VALDE NI CYLINDRA FRÅN FJÄRÅSKUPAN?

– Jag har varit återförsäljare till Fjäråskupan i tjugo år och i min värld är det de bästa fläktarna som finns. Det är låg ljudnivå och de är lätta att rengöra. Jag vet också att det går att göra lösningar på i princip vad som helst så vi kom på att vi kunde sätta två Cylindra bredvid varandra. Det blev en dubbel grej med att det är bättre uppsugning men också snyggare design.

HUR VAR DET ATT VARA MED I GRAND DESIGNS?

– Det var en rätt häftig upplevelse. Ingen sa åt oss vad vi skulle göra utan de var bara med i bakgrunden och filmade när det hände saker. Vi tänkte faktiskt inte så mycket på tv-grejen, de blev som en del i hela projektet.

Uutiskirje

Seuraa meitä saadaksesi inspiraatiota, tuoteuutisia ja paljon muuta.

Tuotekuvasto

Tilaa tai lue tuoteoppaamme täällä

TUOTEKUVASTO 2023 Tilaa

Fjäråskupan logo

© 2023 Fjäråskupan

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttäkokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja